Om oss

Vi på Top Städ åtar oss alla typer av städuppdrag.

Våra ledord kvalitet, service och flexibilitet är grunden för att få 100 % nöjda kunder.

Våra kunder är allt från företag, butiker och industrier som behöver hjälp med skräddarsydda städtjänster till privatpersoner som behöver våra tjänster för veckostädningar och flyttstädningar.

Vi på Top Städ anser att de viktigaste personerna hos oss utan tvivel är de anställda. Personalen är företagets ansikte utåt och därför väljer vi våra medarbetare med stor omsorg och försiktighet. Vi lägger stor vikt vid att våra anställda får god utbildning. All vår personal utbildas i olika städtekniker samt att värna om miljön. Vi försöker hela tiden hålla oss uppdaterade om nya produkter och arbetssätt som lanseras på marknaden. Top Städ har egen utbildad personal som utbildar/certifierar både inom företaget och på förfrågan från extern part.

Genom goda kunskaper inom branschen får vår ansvarsfulla och kunniga personal ökad möjlighet att leva upp till de krav som våra kunder har rätt att ställa. Vi kan utan överdrift hävda att våra anställda är både duktiga och trevliga. De trivs dessutom i vårt företag och med sina arbetsuppgifter.

Vår ambition är att lösa samtliga våra åtaganden på allra bästa sätt och nöjda kunder är klart den bästa reklamen. Vi är flexibla och anpassar självklart våra åtaganden individuellt efter varje kunds specifika behov och önskemål. Våra anställda är inte bara duktiga och trevliga utan också punktliga. Det innebär att våra kunder kan räkna med att vår personal verkligen utför sina arbetsuppgifter vid den tidpunkt som vi har kommit överens om. Vi utför alla uppdrag inom städbranschen med högsta möjliga kvalitet och utgår alltid från att alla kunder ska vara 100 % nöjda.

Top Städ har moderna maskiner och andra lämpliga hjälpmedel till vårt förfogande. Maskinerna väljer vi med omsorg och samtliga är CE-märkta och kan därmed återvinnas. Vi använder oss av hjälpmedel av alla de slag, alltifrån den lilla dammtrasan till en flera ton tung maskin för städning av till exempel industrilokaler. I övrigt använder vi miljövänliga produkter för att få ett riktigt rent resultat och för att minska vårt klimatavtryck.
Vi är ansvarsförsäkrade hos if.

Kom i kontakt med oss