Om oss

Vi på Top Städ har bedrivit verksamhet i städbranschen sedan 1996. Vårt huvudkontor är lokaliserat i Norrköping och verksamheten bedrivs i aktiebolagsform.

Vi på Top Städ åtar oss alla typer av städuppdrag. Läs mer under specifika flikar.

Vi på Top Städ anser att de viktigaste personerna hos oss utan tvivel är de anställda. Personalen är företagets ansikte utåt och därför väljer vi våra medarbetare med stor omsorg och försiktighet. Vi lägger stor vikt vid att våra anställda får god utbildning. Genom goda kunskaper inom branschen får vår ansvarsfulla och kunniga personal ökad möjlighet att leva upp till de krav som våra kunder har rätt att ställa. Vi kan utan överdrift hävda att våra anställda är både duktiga och trevliga och att de dessutom trivs i vårt företag samt med sina arbetsuppgifter.

Vår ambition är att lösa samtliga våra åtaganden på allra bästa sätt och nöjda kunder är klart den bästa reklamen. Vi är flexibla och anpassar självklart våra åtaganden individuellt efter varje kunds specifika behov och önskemål. Våra anställda är inte bara duktiga och trevliga utan också punktliga. Det innebär att våra kunder kan räkna med att vår personal verkligen utför sina arbetsuppgifter vid den tidpunkt som vi har kommit överens om.

Vi har moderna maskiner och andra lämpliga hjälpmedel till vårt förfogande. Maskinerna väljer vi med omsorg och samtliga är CE-märkta och kan därmed återvinnas. Vi använder oss av hjälpmedel av alla de slag, alltifrån den lilla dammtrasan till en flera ton tung maskin för städning av t.ex. industrilokaler. I övrigt använder vi miljövänliga produkter för att få ett riktigt rent resultat.

Top Städ startades 1996 av vår vVD Kiriakola de Luca som fortfarande driver företaget. Vi utför alla uppdrag inom städbranschen med högsta möjliga kvalité. Vi utgår alltid från att alla kunder ska vara 100% nöjda.

Våra kunder är allt från företag, butiker, industrier som behöver hjälp med skräddarsydda städtjänster, till privatpersoner som behöver våra tjänster för veckostädningar och flyttstädningar.

Personalen får tre ledord som vi strävar efter; kvalité, service och flexibilitet. På detta sätt bygger vi det vi kallar för 100% nöjda kunder.

All vår personal utbildas i olika städtekniker samt att värna om miljön. Vi försöker hela tiden hålla oss uppdaterade om nya produkter och arbetssätt som lanseras på marknaden.

Top Städ har egen utbildad personal som utbildar/certifierar både inom företaget samt på förfrågan från extern part.

Utmärkelser

Årets pionjär

Årets ledare