Norrköpingsföretaget Top Städ med verksamhet i hela Östergötland samt i Stockholm och Göteborg, som för några veckor sedan blev valt till ”Årets Pionjärsföretag”, satsar nu även på hemstädning. Målet är att bli rikstäckande inom 5 år.

home_webb_small

Top Städ har målsättningen att vara ett rikstäckande lokalvårdsföretag inom 5 år. Ett steg i denna process är att utöka sin verksamhet även inom marknadssegmentet hemstädning. Ett segment där bolaget inte tidigare agerat. I och med introduktionen av det nya affärsområdet är nu bolaget komplett både inom företags-/industritjänster och privatmarknadstjänster.
-”Under det senaste året har vi mer eller mindre blivit nedringda med frågor gällande om vi kan leverera hemstädning, det vill säga städning hemma hos privatpersoner. Både privatpersoner och befintliga företagskunder hör av sig. Därför har vi beslutat oss för att starta det nya affärsområdet ”Top Städ Home”, säger Damian de Luca, VD på Top Städ Service i Sverige AB.
-”Vi funderade på att starta vårt nya affärsområde redan i somras men valde att avvakta valresultatet då vi kände osäkerhet inför vad den nya regeringen skulle ta för beslut gällande det så kallade RUT-avdraget. Men nu när vi vet att det kommer att vara kvar i en eller annan form satsar vi vidare och utvidgar alltså vår verksamhet med det nya affärsområdet ”Top Städ Home”, fortsätter Damian.
-”Vi har sedan tidigare två affärsområden; Bygg & Industri (specialstädning) Lokalvård (kontor och fastighet), båda verksamma inom företagssektorn. Målet är att bli rikstäckande före år 2020”.
-”Konsekvensen blir också att vi nu på sikt kan skapa fler arbetstillfällen och under det kommande året räknar vi med att nyanställa”, säger Damian.
– ”Vi sjösätter Top Städ Home nu i november”, säger Kola de Luca, grundare och vice VD på Top Städ. –”Att städa hemma hos människor är en speciell verksamhet som kräver ett stort mått av förståelse och respekt för just det faktum att du är hemma i människors ”allra heligaste”, fortsätter Kola.
– ”Vad gäller kunskap och kompetens inom segmentet hemstädning känner vi oss trygga, vi har stor erfarenhet av all typ av lokalvård och har en egen modern maskinpark som vi nu även kan använda i det nya affärsområdet. Därtill har vi mycket kompetenta och välutbildade medarbetare/lokalvårdare samt sist men inte minst ISO-/kvalitetscertifierade processer gällande hela vår verksamhet”, avslutar Kola.